Kändisar dyker upp för efterfester med Fendi såväl som Givenchy

May 13, 2023 By ndpaz 0

Groundhog förutspådde tidigt på våren, liksom celeb-modealternativ är tydligt i linje med hans förutsägelse. Vi ser en hel del hud för den första veckan i februari, liksom jag handlar om det. (Men också förstår jag att klimatet är mindre än tropiskt i London just nu. Några av dessa människor är extremt kalla.) BAFTA: erna såväl som Super Bowl hade kändisar som cirkulerade mellan Miami och London under helgen. Förutom att även om det fanns massor av väskor efter fest att välja mellan, kastade de krafter som fortfarande var ett skott av Reese Witherspoon som kom ut ur en nagelsalong! liksom Cheryl Hines!

Olivia culpo
Olivia Culpo var nere i Miami Beach för det enorma spelet såväl som olika Super Bowl-fester. Hon har tagit en metallisk läder Fendi Peekaboo Mini.

Handla Fendi Peekaboo Mini -väskor här

Chrissy teigen
Chrissy Teigen upptäckte att köpa med sitt barn i Hollywood medan han tog med sig en Givenchy Pandora med en anpassad Givenchy -rem. Chrissy har nyligen slutat bli ganska förtjust i de fuzzy, shearling Chloé Kerenn Slider Sandals.

köp nu via Farfetch

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon sågs lämna en nagelsalong i Beverly Hills (som en rutinmässig mänsklig kvinna) med en underbar ny Bourgogne Givenchy Mystic Bag. Detta är den mindre versionen.

köp nu via Farfetch

Julianne Hough
Julianne Hough sågs med hjälp av denna svarta Chanel -klaffväska medan han amblade runt i Studio City.

Handla Chanel -väskor via FashionPhile

Irina Shayk
Baftas hade naturligtvis sina egna efterfest. Här är Irina Shayk, som lämnar den brittiska Vogue samt Tiffany & Co -mode samt filmfirande på Annabel’s i London med ännu en Burberry TB -väska.

Handla burberry -väskor här

Sienna Miller
Sienna Miller sågs såväl som runt New York City med en attraktiv röd Mansur Gavriel veckad hink.

Köp nu via Mansur Gavriel

Vanessa lachey
Vanessa Lachey såväl som naven gjorde nyligen en uppträdande på idag för att prata om deras nya datingshow, som är blind. Hon har naturligtvis en vävd svart läder Bottega Veneta -påse.

köp nu via Bergdorf Goodman

Cheryl Hines
Slutligen, här är Cheryl Hines, som går ut i NYC med en Gucci Soho Disco -väska. Cheryl har för närvarande gästfunktioner på två olika Network-TV-program: The Connors och Stumptown.

Köp nu via Neiman Marcus