Bottega Veneta fortsätter att utforska roligt nytt territorium med nya former och strukturer för resort 2019

March 15, 2023 By ndpaz 0

Traditionellt, när jag tänker på Bottega Veneta, tänker jag på två typer av väskor: arbetspåsar och kvällspåsar. Det är inte att säga att varumärket inte länge har gjort massor av avslappnade alternativ, naturligtvis, men Bottegas målkund har alltid varit en kvinna med en plats att vara, oavsett om det är kontoret eller ett svank evenemang. Eftersom modebranschen har börjat bli en mycket mer avslappnad plats, har märket dock börjat följa efter på små sätt, av vilka några visas i den nya Bottega Veneta Resort 2019 lookbook.

Bottega Veneta har genomgått denna subtila förändring i ett par säsonger nu, som har mycket särskilt involverat användningen av ljusare färger, ofta i multiplar på en enda påse. Varumärkets intrecciato läder lämpar sig för det fint, och du kommer att se massor av det i den här samlingen. (Om du är orolig Bottega kanske kommer för långt från dess underskrifter, inte – ändringarna är subtila och påsarna är otvetydigt bv.)

I den här sortimentet är påsarna strukturerade lite mer avslappnade att du kan vara van vid från Bottega. Varumärket har tenderat mot topphandtag, totes och kopplingar tidigare, men lookbooken innehåller massor av små korsbodi -väskor, liksom några stora Fanny -förpackningar. Kolla in alla väskor från lookbook nedan.