Jill Stuart Krista Pouchette Bag

April 26, 2023 By ndpaz 0

Holy Glam Alert Batman! Det här lilla antalet har Studio 54 skriven överallt. Visst, jag var inte runt under Sudio 54 dagar men jag har sett tillräckligt för att veta att den här väskan är idealisk för en natt där du vill glamra upp den.

Vi har redan nyligen diskuterat flera gånger hinkväsktrenden och här är en mycket mer för att köra poängen hem. Denna Jill Stuart Krista Pouchette -väska tar hinkväskan och sparkar upp ett par hack.

Som en tjej som gillar glänsande saker, vet du att aspekten av väskan hoppade ut och fick min uppmärksamhet. Jag älskar den iriserande metallnätväskan med metallisk lädertrim. DrawString -toppen är en söt aspekt och dubbla remmar är också en bra touch. Som ni kan föreställa dig är detta inte den typen av väska som du troligen skulle bära under dagen, men när solen går ner och du är redo att gå ut, skulle denna väska vara ett fantastiskt alternativ att fixa något se. Jag undrar bara om det är lite för dyrt för vad du får. Vad tror du? Köp via ShopBop för $ 525.